Sturefors Loppis

bilden föreställer magasinhuset Sturefors Loppis

Det lilla samhället Sturefors kan erbjuda en badplats, pizzeria, idrottsplats, kyrka och historia. Efter att du har kört förbi kyrkan och över spåret där Kustpilen går mot Västervik, hittar du Sturefors Loppis. Sturefors Loppis är en loppmarknad som är placerad precis där man kan förvänta sig av en typisk loppmarknad, nämligen i ett äldre magasinhus. På så vis är denna loppis mycket lik 73ans Loppmarknad i Stafsäter och ligger också geografiskt nära. Det innebär att om du som besökare är lite smidig i din planering kan du här lätt slå två loppis-flugor i en smäll. Det vill säga, du har möjlighet att besöka två loppisar i södra delarna av Linköping samma förmiddag.

Sturefors Loppis är dock inte öppen varje dag/helg. Därför behöver du ha koll på öppettiderna och som vanligt är vårt råd att först ringa till den Loppis du besöker för att vara säker på att loppmarknaden har öppet och har aktuell info på sin eventuella hemsida. För Sturefors Loppis varierar öppettiderna och därför är det bästa att faktiskt besöka deras sida på Facebook.

Efter ett besök i juni 2020

Som tidigare nämnts ligger denna loppis alltså strategiskt belägen exakt mellan samhälle och landsbygd i Sturefors. Exakt hur loppisen får prylarna tillhanda framgår inte med all önskvärd tydlighet av deras Facebook-sida. Men för att ge sig på ett försöka att recensera kan vågar jag ändå påstå att loppisen är bra. Den ligger någonstans i mellan-segmentet prylmässigt och erbjuder faktiskt riktigt bra fyndpriser. Sturefors Loppis är alltså en perfekt plats för dig som fortfarande vill kunna göra ett klipp. Till försäljning finns kläder, möbler, böcker, prydnadssaker, elektronik och mycket mer. Att de spänner över ett brett fält med olika prylar utan att vara en särskilt stor loppis Östergötland är en egenskap som vi som besökare uppskattade. Vi hoppas att du också blir nöjd efter ditt besök.