Återvinningen i Norrköping

bilden föreställer Återvinningen i Norrköping

Som hjälpverksamhet kan du hitta hjälpverksamheten Återvinningen i Norrköping. Det är egentligen en slags franchising-verksamhet med säte i olika städer i Östergötland. Om du har vägarna förbi här är en självklar rekommendation att göra ett varv även på denna loppis. Norrköping som stad bjuder dessutom på många fler varianter av loppisar och därför kan du med fördel se detta som ett av flera besöksmål när du besöker Norrköping. Detta vare sig det är under en dag eller för en lite längre vistelse. Norrköping har dessutom många andra intressanta sevärdheter som vi också kommer att skriva om på Östergötland runt. Norrköping denna vackra hamnstad med uråldriga anor var faktiskt en gång i tiden nära på att bli Sveriges huvudstad. Men blev istället huvudstad för textilindustri och arbetarklass.

Återvinningen i Norrköping, att hitta dit

Eftersom Återvinningen är en välspridd verksamhet hittar man även deras säte i Norrköping likväl som i Motala och Linköping. Här har jag som skribent inte någon egen erfarenhet om just denna loppis men ska om ambitionsnivån tillåter givetvis även noga granska denna secondhand butik med tiden.

Återvinningen i Norrköping liksom Återvinningen i Motala och Återvinningen i Linköping har en gemensam webbplats, se här. Där framgår bland annat att adressen är Kabelvägen 2 i Norrköping. Som du på deras webbsida kan läsa lämnar just delen för Återvinningen i Norrköping mycket till din fantasi. Webbplatsen har nämligen inget innehåll överhuvudtaget. Jo öppettider och kontaktuppgifter i kombination med en adress. Det finns heller inga bilder på verksamheten. Just Återvinningen i Norrköping är därmed således mycket anonym och för en intresserad kund kan säkert detta framträda som en något olustig företeelse. För visst vill du som kund när du besöker en webbplats i alla fall få känslan av att verksamheten är igång. Den känslan får du inte på avdelningen för Återvinningen i Norrköping.

När jag sedan söker på Återvinningen i Facebook hittar jag en nämligen en helt annan sida. Där framgår en helt annan adress nämligen Finspångsvägen 63. Dessutom kan du här hitta både filmer och bilder på butiken. Men som sagt ett något förvirrat intryck att annonsera olika adresser.