Ombergs turisthotell

bilden föreställer Ombergs turisthotell

På Ombergs turisthotell bor du i vacker miljö mycket nära Ombergs fot. Det är ett fantastisk utgångspunkt för dig som reser i Östergötland och samtidigt vill bo nära naturen och genomföra olika aktiviteter i naturen. Arkitekturen påminner mycket om Ellen Keys Strand och visst stämmer det att byggnaderna tillkom ungefär vid samma tidsperiod.

Sammanlagt erbjuder hotellet 28 bäddar. Dessa bäddar består av sammanlagt 13 dubbelrum och 2 enkelrum. Omberg är som det låter just ett berg och ligger mitt på Östgötaslätten med Vättern på ena sidan och slättlandskap på den andra. I de olika ”paketen” som hotellet erbjuder finns något för alla smaker och preferenser. För att nämna några exempel kan du som turist boka Ellen Keys vandringspaket, Omberg de lux-paket eller vandringspaket lux. Sammanlagt är dessa paket 22 till antalet, det vill säga, nästan lika många paket som det finns bäddar på hotellet. Ett imponerande utbud får man ändå säga.

Konferenser med mera

Ombergs turisthotell erbjuder inte mindre en sju olika paket för din konferens och era preferenser i arbetsgruppen kan därför få mycket gehör om ni vill boka er konferens här. Det gäller bara att ni i arbetsgruppen eller föreningen kommer överens om vad ni vill göra på er konferens på Ombergs turisthotell. Värt att nämna är att hotellet också erbjuder en mängd olika verksamheter. En restaurang med goda referenser i White Guide kan du som besöker Ombergs turisthotell få uppleva. Restaurangen på hotellet erbjuder både lunch och middag. Under rådande Corona-tider gäller givetvis särskilda bestämmelser som du kan läsa om här.

Om du vill boka Ombergs turisthotell för fest eller för din födelsedag är vår råd att du tar kontakt direkt med Ombergs Turisthotell. Det finns också ett mycket speciellt hotell-paket som heter Ombergs turisthotell exklusiv privat. Med detta paket kan du som bokare få hela det vackra pensionatet helt för dig själv. Givetvis kommer detta paket innebära en viss kostnad men kanske går det att lösa om ni är ett större sällskap eller ett företag.