Scandic Linköping Väst

scandic väst i Linköping östergötland

Om du som besöker Linköping prioriterar ett boende med lagom standard nära E4:an och nära till friluftsområde. Då är förmodligen Scandic Väst i Linköping ett passande alternativ för dig. Är ni ett sällskap eller ett företag från Sverige/Östergötland som vill genomföra er dagkonferens i bekväma lokaler med hög teknisk standard. Då är absolut Scandic Väst ett bra och prisvärt alternativ.

Scandic och Faciliteter

Här finns flera faciliteter. Det finns också en fin frukostbuffé med ekologiska varor. En pool finns också, likaså gym och bastu som givetvis är kostnadsfritt. Passar mycket bra för familjer som är på genomresa under semestern. Scandic är ett väletablerat varumärke inom hotellnäringen och är därför en trovärdig spelare. Du kommer därför inte att bli besviken efter din vistelse hotellet.

Ryd ”the hood”

Scandic Linköping väst eller som infödda Linköpingsbor säger; Scandic Ryd. Hotellet ligger nämligen mycket nära området Ryd i Linköping. Ryd har kan man säga två olika typer av invånare eller två delar kan man säga. Den ena delen består av studenter som studerar på Linköpings universitet. Den andra delen består mest av människor som ursprungligen kommer från andra länder som vissa skulle välja att kalla nysvenskar. Så om du verkligen vill se både det overkliga och det verkliga Linköping samtidigt är det säkert bra att välja ett hotell som ligger nära området Ryd.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*